OVER ECOPOTS

DURABILITY BY DESIGN

ECOPOTS is een merk in kunststof bloempotten en plantenbakken voor binnen en buiten dat vanaf de basis ontworpen is met duurzaamheid in gedachten. Het gebruik van gerecyclede materialen als grondstof en tijdloze vormgeving als visueel kenmerk zijn hierbij de rode draad. Samen met innovatieve oplossingen, een optimaal gebruiksgemak en een uitstekende dienstverlening maakt dit van ECOPOTS met recht een onderscheidend merk. Voor nu, morgen en over tien jaar.

ECOPOTS VISIE

Onze economieën en producten worden steeds duurzamer. Maar duurzaamheid betekent niet alleen het meer verantwoord gebruik van grondstoffen. In onze ogen betekent dat vooral ook producten ontwikkelen die zowel fysiek als in stijl duurzaam zijn. Niet alleen moeten ze bestand zijn tegen beschadigingen en gebruik, maar ze moeten ook relevant en begeerlijk blijven voor gebruikers. Vandaag, morgen en over tien jaar. Want het meest duurzame product is in onze ogen dat product wat je niet ieder jaar wilt of hoeft te vervangen.

ECOPOTS MISSIE

Ecopots geeft een andere invulling aan het begrip ‘duurzaamheid’. Daarom ontwerpen, produceren en verkopen wij bloempotten en plantenbakken die niet alleen gemaakt zijn van gerecycled kunststof, maar die vooral ook vandaag, morgen en over tien jaar nog goed, mooi en relevant zijn.

Ik heb de Privacy Policy gelezen en ga hiermee akkoord/ J'ai lu et accepté la politique de confidentialité

© 2016 All rights reserved. 

ECOPOTS is a brand of The POTS Company

Sales & distribution Benelux:

Bucomat NV

Karrewegstraat 138

9800 Deinze, België 

T +32 9 385 84 83

E info@bucomat.be

www.bucomat.be

website by wixxiM. adding wow to www.